Илюстрация Уикипедия, Жорж БиарТой бе обвинен от актрисата Шарлот АрноАктьорът Жерар Депардийо оспори

...
Илюстрация Уикипедия, Жорж БиарТой бе обвинен от актрисата Шарлот АрноАктьорът Жерар Депардийо оспори
Коментари Харесай

Жерар Депардийо бе признат за невинен за изнасилване

Илюстрация Уикипедия, Жорж Биар

Той бе упрекнат от актрисата Шарлот Арно

Актьорът Жерар Депардийо оспори пред апелационен съд в Париж почналото в края на 2020 година следствие по изказванията, че е изнасилил и нападнал полово актрисата Шарлот Арно две години по-рано, заяви Агенция Франс Прес, представена от NOVA

73-годишният артист е уведомил следствието към апелационния съд, че оспорва напълно изказванията. Адвокатът му Ерве Темим отхвърли да разяснява.

Шарлот Арно подаде тъжба в жандармерията на Ламбеск в края на август 2018 година, че е изнасилена два пъти от артиста няколко дни преди този момент в парижкото му жилище. Според осведомени с делото, той е непосредствен на фамилията й. Делото беше трансферирано от Екс-ан-Прованс в Париж.

На 4 юни 2019 г. делото беше класифицирано за преустановяване заради липса на задоволително доказателства след девет месеца авансово следствие.

Тъжителката съумя да получи обновяване на следствието в средата на август 2020 година След това тя разкри самоличността си през декември 2021 година в Twitter, като написа, че не може да се възвърне душевен от контузията.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР